30 april

klev upp kl 07:00 för att göra mig  klar till att fara till mamma och pappa för att vara hundvakt till ice allice, rambo,dizel fundera på att kanske gå och lägga mig ett tag till så man orka med kvällen, blev tydligen grillning hos emelie. jag känner mig lika nere som igår men försöker att inte visa de så mycket. jag hoppas att jag kan bli glad igen som jag en gång var. jag ha fundera på tattuera mig men vet inte vad ja ska tattuera mig för nå.

så fort man kommer över ensak så kommer det bara värre saker.
nu när ja kommit över min stora kärlek så kommer det sig att min moster ha fått canser :( och alla vet oftast hur det slutar.

har varit nykter i 7 veckor nu känner mig ganska duktig:) men jag  bli lite småsugen ibland men ja få ju dricka i sommar då ja far till sundsvall :) tagga emelie och thess :) :D

jag ha börja leta ny lägenhet  för ja orka inte bo kvar i den där  källaren jag känner mig så ensam men ibland kan det varaskönt. ska gå och sova nu..

ses senare puss och kram


nattinatti

ska packa för att fara tll mamma och pappa i morgon och vara hudvakt åt alla hundarna,sen bli det nog att fara till emelie och mysa och göra sig klar inför valborg...

:D

har beställt nya saker på http://www.bonprix.se/
titta på en ny lägen het annars ha ja inte gjort så mycket

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0