jobb intervju

i dag ska jag på jobbintervju sen ska jag på stan tro jag få se om linis följer med så allt blir klar. nu ska jag göra mig klar tagga hockey i kväll:D sitter och tänker på min kille som inte är hemma och jag ha insett att han är allt jag ha letat efter :D puss puss http://www.youtube.com/watch?v=UBP4M91MYcY

........

du kommer alltid finnas i mina tankar man kan inte vara lessen utanför hela livet du kommer alltid finns inom mig för alltid...och i min fina minne du gjorde så mina tårar kom ut ur mina ögon du kommer alltid att finnas i mina drömmar och mitt hjärna jag kommer aldrig att  glömma dig det kommer kännas dåligt utan dig jag saknar dig  och din röst jag kommer alltid vara lessen inom mig och vara glad utanför kroppen

du var en gång de bästa jag hade. jag visste att du alltid skulle finnas där för mig och torka mina tårar när jag var ledsen och skratta med mig när jag var glad. sen hände nånting och jag förlora dig. ja kännde mig svag utan dig. sen kom du tillbaka och gjorde mig stark igen men du sårade mig och de trodde ja aldrig att en vän som du skulle göra.
jag hoppas att jag kan förlåta dig och vi kan få de som vi hade förut..
jag hoppas mitt hjärta kan bli helt igen du förstå nog inte hur stark och stolt ja va när ja var med dig. jag kännde mig som den bästa tjej på jorden för jag visste du kunde säga dom 3 orden.. men nu är ja osäker om du kan visa dom. jag kommer aldrig glömma alla minnen jag har med dig. jag tro inte ja ha haft nån vän som dig i hela mitt liv.

jag vet inte va jag ska göra nu . jag lägger mig ner och bara vänta
http://www.youtube.com/watch?v=Czb5P_pw8Fc


torsdag

ja nu sitter ja här hemma och gör ingenting är lite ledsen och vet inte va jag ska göra...
jag är glad att du var ärlig och det är ja stolt över men de är jävligt jobbigt..
du betyder så jävla mycket för mig...

snart ska ja ner på stan och träffa lina och hämta ut nä fler bilder..myss..
sen när älsklingen kommer hem bli det ännu mer myssss:D:D

saknar han så fort han far..:(
 i morgon är det jobbintervu på listan :)
hoppas hoppas hoppas..

ha de

ja du

nu ha jag tagit bort fb och det känns skönt nu kan jag bara skriva här..
valborg var helt okej saknade en del saker men men

jag hade en underbar kompis en gång i tiden sen efetr 2 år kom hon tillbaka och då insåg jag hur mycket jag älskade hon. men hur mycket ska man stå ut med för att visa hur mycket hon betyder för mig? jag tycker jag ha gjort allt för att du ska se att du är den bästa vän jag har. men duger det inte för dig ?
så mycket jag ha fått genomlida utan dig och sen efter 2 år så känns det som om det jag gör inte duger för dig ? tycker du att det var för lite det jag gjorde? jag tycker du skulle kunna säga till mig isåfall. men det kanske är dax att börja tänka om. 2 år kanske var för länge. vi kanske är för olika nu? jag vill ´ha en tro på framtiden med dig och mig som förut men nu vet ja inte vad jag ska göra.. jag trodde du visste att jag hade hitta min dröm kille och jag inte ville hamna i den där jävla skiten igen. jag hoppas bara att du förstå att jag kan inte vara med dig om du ska vara med människor som håller på med sånna sake..
och jag kan bara säga till dig att jag kommer alltid finnas där och ställa upp för dig om du väljer mig men det kanske finns nån annan som kan ställa upp om du inte väljer mig. jag vill bara ditt bästa och jag vill ha ett lungt live utan en massa jävla skit. jag ha ju börja plugga nu och det vill jag inte förstöra.
jag älskar dig av hela mitt hjärta ja skulle kunna dö för dig men snälla du kan du inte se det från min sida jag ha försökt göra allt för du ska öppna ögonen och se hur jag ha förändrats på 2 år. jag är inte den jennie jag var sist vi träffades.
jag vill verkligen ha dig hos mig och jag vill inte förlora dig igen. men är ja tvungen att säga upp vänskapen mellan oss på grunda av några människor och ett helvete som man inte kan ta sig ut ur så måste jag och det kommer kännas jobbigt men jag kan verkligen inte du få hata mig hur mycket du vill men jag vill inte hamna där igen...
jag hoppas du förstå det..
 jag vet att du går igenom massa jobbiga saker men de är därför man har vänner
kommer alltid älska dig gumman

http://www.youtube.com/watch?v=346buRwtrOU

RSS 2.0