25 MAJ

ha börja bli förkyld :(

har mycket att göra nu för tiden jobba sen fundera ja på gå nån kortare utbildning men ja få se va dom kostar. sen så snart bär det av till sundsvall :) i veckan få ja kläderna ja beställde :)

ja ha skrivit på en ny lägenhet hoppas bara ja få den :)


18 maj

har inte hunnit skriva på länge har haft mycket att göra .. i helgen va ja i lycksele sen for ja och emelie ut på lördagen. fredan va ja och alexander hos min syster och grillade  och hade det trevligt :) sen nu ha ja börja jobba igen känns skönt.. ha varit otroligt fint väder nu ett tag :) :) jobba hela veckan sen bli det att fara på stan på lördag :)


12 maj

sitter hemma och äter frukost varit ute med skilla har städat klart snart.
snart blir det arbetsförmedlingen sen bli det hem och vänta till svt kommer hit
nu ska jag göra mig klar skriver i kväll och berättar vad hur det gick



11 maj

ett tag sen jag skrev men han hafft mycket nu. jag var ute i helgen och hade trevligt sen så ha jag slagit rekord i att vara vaken 30 h jag träffade min underbara smurf i helgen och men ha ju aldrig tråkigt med han :P snart kommer skilla hit och ska vara här ett tag.. :P i morgon kommer tv hit så måste fortsätta städa. jag hoppad det går bra. hälsa på min moster i går på sjukan.snart bli det att sluta med antabus... skönt ja va på teg hos´min morbror i går sen cykla jag hem...

 

ha de så bra mvh jennie :)


7 maj

i går kom min jakobsson hem :) sen så va va ja ochemelie till stan ja va på en på vårdcentralen för ja ha ju problem med magen. sen for vi till lycksele och åt pizza och hoppa stutsmatta med bröderna jakobsson sen när vi kom tillbaka till lägenheten tog ja med mig díezel ut och sprang. för att sen möta upp emelie och alexander på ica  för vi skulle äta fruktsallad :D sen for vi och hyrde 2 filmer på statoil för att sen fara hem och äta fruktsallad och se film. sen vaja och emmelie uppe och såg 2 avsnitt av dh sen så somnade vi nu ha vi packa för att ikväll fara till umeå medbröderna jakobsson för att jag och emelie ha en överaskning till dom, i morgon kommer bli så roligt :) 
ha de bra skriver mer senare :)
 


5maj

i dag va jag och emelie och åt lunch på kina :) men innan de så pierca jag mig :P det var inte bestömt men nu är ja piercad och fin sen for vi till lycksele till bröderna jakobsson :Pmen tyvär jobba ju min jakobsson till i morgon kväll..:(  sen så när vi hade lämna sakerna och allt ilägenheten så for vi på min favoriat affär dollar och handlade lite roliga små prylar. :)
sen for vi hem och såg på en film sen gick vi ut med emelies hund dizel på en promenad. det är ju alltid roligare om man ha nån med sig när man är ute och går. sen for vi ut med meliesbil på en raggar sväng runt lycksele om det är nu så mycket att ragga på här. :P vi vart då stoppade av polisen  för vi hade ett trasigt framljus så vi for och fixa det. sen när vi var klar med det så for vi hem och såg en till film det var imagine that en otroligt bra film rekomendera jag. :) sen så skulle vi byta piercing och det gjorde sååå ont men nu är det klar nu ha emelie farit till tobias far att ha lite mys så nu sitter ja här själv med katterna och dizel :) och ja få ju inte glömma att jag fick nya kläder av mamma i dag från cubus så snygga dom va tack mamma :D ja va på handkirurgen i dag ochträffa min gamla lärare otroligt trevligt va det att träffa hon.. jag fick ett handskydd för min hand.
i morgon bli det att ringa på vårdcentralen i lycksele och kolla om ja kan göra min undersökning här istället far att farain till umeå. när vi fixade min piercing så va ja tvungen att offra 2 naglar så nu är det nog dax att fixa dom kan ju inte vara utan mina små kära naglar :)
nu ska ja se en film vet inte riktigt va det blir en men nå bra bli det alltid jag provade den nya daimen i dag den va jätte god men nu ska ja sluta äta godis måste tänka på vikten inför sommaren. då vi ska till sundsvall :)
taggga:D
ha det bra skriver mer i morgon nattinatti


4 maj

ja nu ha jehovas varit här och föreläst för mig :P  nu så ska man söka nå jobb sen så ska göra nå middag sen ut och gå och kanske gå förbi andreas och se va han hitta på för bus :P sen vet ja inte vad man ska göra i kväll mamma och pappa var förbi med nå kattsand och frukt  och hämta min cykel.
katterna ha sprungit runt i lägenheten och vilda :P  rökningen gick åt helvete 3 dagar sen va de kört.

nu längtar ja bara till sundsvall och mina kläder kommer :)

3maj

kunde inte sova i natt så är otroligt slö i kroppen.. det blev inte så mycket göra i dag men ja tänkte ta mig en liten promenad kanske. nu sitter ja och ser på tv. och fundera på vad man ska göra i morgon.

jag tror inte det är sannt ja kommer inte orka med  mer om du lämnar mig jag ha förlorat en redan och vill inte förlora dig. jag ha lovat dig att sluta röka så nu är det 2 dagar utan cigg men jag lovar att ja är sugen.
som tur är ja själv som vanligt och eftersom ja ite sov nå är ja trött och röksugen och känner mig lättiriterad.
 

helt plötsligt så va ja tungan att springa på toa och spy det händer offta nu för tiden. men jag hoppas det inte är nå farligt.

nej måste lägga mig och kolla om ja bli bättre..


jag längta  efter sakerna ja beställde

sova

har varit ute på en promenad i dag de va skönt men de va inte så fint väder.:(  men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :P sen ha ja sökt jobb och plugga till körkortet men nu är det nog dags och sova så man kommer upp i morgon så man kan gå till mamma sen ska ja nog på stan en snabbis och fixa en sak. sen ska ja nog hem och städa och plugga. men men kanske ska gå och sola i morgon om det är dålgt väder måsta nog handla lite kattmat och kattsand till mina små älsklingar med... ne sov gott :)


nice

vilken tuff tapet :D 


http://www.rusta.se/tapet_atrium_tidning_cp20301915.html


2maj

varit hos emelie i helgen ... det 
det va riktigt roligt mycket folk som kom på festerna.  ja vill tacka alla som varit där..
jag hoppas alla får en bra och lungn söndag.  själv vakna jag klockan 3 sen ha ja starta diskmaskinen sen nu se ja på tv snart ska jag nog börja städa lite. :( :( 

ne nu är det snart ugly betty och whipout  

jag ha funderat och ja har kommit fram till att jag ha världens snällaste och underbaraste vän emelie
utan henne hahde jag inte orka stå där ja står i dag. hon finns där när jag behöver hon

du är snäll och rar,
du är den bästa vän jag har,
min bästa vän kommer du att förbli,
för ingen har så kul som vi,
vi hittar alltid på en massa trams,
och om vi bråkar blir vi alltid sams,
du är den bästa vän jag har!

tack emelie för du finns går ite beskriva hur glad ja är att ha dig som vän


RSS 2.0