snart smäller de

ja nu ha vi fullt upp, vi tvätta städa packa diska ska färga håret duscha mm innan vi åker, :) vi åker om 2 dagar de kommer li roligt :) så nu säger vi bara tagga :) sen så när vi kommer hem så få vi se va ja ska hitta på¨är sugen på att gå en masage kurs :) så ska kolla upp priser mm om de när ja kommer hem :) men nu ska ja fixa här hemma ha de hej:)
 

jaha bra morgon

doris ha sovit hela natten förutom att hon vakna och ville ha tutten :) sen så ha hon börja få en tand :D nu börja hon bli stor,
ja ha fundera mycket på den sista tiden och är glad att henke är med i bilden igen och ställer upp för doris som en pappa ska..
men mina släktingar har gått miste om så mycket men dom få nog ta igen de då min bror få barn, men de är ju deras förlust, ja kommer då inte sluta bry mig om min dotter så som dom gör, men men ja klara mig endå. snart åker vi bort en stund ska bli skönt sen ska ja ta tag i min lägenhet och tapetsera, nu ska ja busa lite med lillan innan vi ska sova,,,

måndag :)

ja helgen har varit bra :) ha fått sova ut och haft de mysigt, i lördags va vi på hockey med lillan :) sen i söndags va vi hos farmor som fyllde år... så vi fick middag där .. sen åkte ja till sofie och vi myste lite där.sen så åkte vi hit och såg söndagsfilmen, sen nu när ja fått sova ut så ha ja bestämt mig att inte mata dotis på natten så hon vakna 20 i 3 och skrek till halv 4 sen så sov hon till 9 och de va skönt :) ja hoppas de gå lika bra i natt.. i jul så ska vi vara hela familjen hos farmor och farfar så gammel farmor få träffa doris..:)så nu bär det snart av till åbo :)och tack min underbara moster som tar doris då ja är borta :) så i veckan och helgen bli de att städa tvätta packa..:) sen så ska dana få färga håret på mig igen.. nej nu ska vi städa lite sen vänta vi till dana kommer hem igen :)
 

vända

ja nu känner ja att ja början komma på rätt bana igen, förutom att ja ha massa motgångar kvar och folk som vill förstöra för mig, men nu kommer dom inte klara av det, sen ha ja fått sms av en människa ja aldrig mer vill se eller höra från mer, människan som börja med att förstöra mitt liv, säger bara dra åt helvet,jag hoppas att den människan inser va hon/han gjort med mitt liv, de va där de börja rasa samman, men ja hoppas du inser när du få barn och de inte finns nån att man inte orka mer och måste få lite tid för sig själv, men du tro nog att du kommer få den där perfekta familjen, men ja ska säga dig, hitta du nån som ens vill röra dig med tong så skulle ja skratta,
ja nu till de roliga eftersom du är nu ute ur mitt liv,
doris kan nu stå om hon ha stöd så nu medan ja skriver så stå hon vid sin spel sak och titta ut och skriker till dom som gå förbi hahahah söt jävel, men hon är inte alltid söt:P inte då hon tycker att de är morgon kl 5 men men man få ju ta igen sömnen då mman ligger i graven,:) nej nu ska ja tröna lite sen få vi se va som händer om lillan kanske är lite trött:P

fy fan så less

ingenting i livet kan gå bra, ja vet inte va ja ska göra, doris ha sovit 4 h i nattgöra,
sen när man vakna få man ju höra så jävla bra saker javet inte va ja ska ta mig till, ja vill bara att de ska flyta på mellan oss och doris , jag ha nu träffat värdens sötaste människa, ja fatta inte låt mig bara vara och låt mig vara lycklig med den familj ja skapat,jag var en gång en stark och lycklig tjej nu känner ja mig värdelös trött sliten och vissa dagar begraven, ja säger inte att de är doris som gör allt men hon är ett barn och alla barn gör en trött och slut, men de är då som är runt om som gör mig trött och slut, idag så skulle ja bort men ja tro inte ja orka, ja tro ja ringer och avboka de när ja fått sova 4h dom kommer nog endå varje dag så va fan ska ja fara dit då för, nej nu ska ja sova

fy fan

vet snart inte va ja ska ta mig till må fan inte bra fraken psykiskt eller fysiskt.. ja försöker göra allt för lilllan men ja känner de att va ja en gör så få ja nånting imot mig igen.
hur mycket ja en försöker glömma och gå vidare så gå det inte.
hur mycket ja en vet att du är där och ja är här så må ja dåligt. ja vet inte vart ja ska ta vägen. ja få ingen hjälp ja känner de att händer det inget snart kommer ja må mer dåligt.
den enda som gör så ja orka upp på morgonen är min underbara lilla prinsessa som nu ha blivit 7 månader.. utan hon hade ja inte varit där ja är i dag, och ja hoppas att hon snartr inser att hennes mamma verkligen gör allt för att hon ska må bra och få ett liv som ja aldrig fick med kärlek och respekt..
jag ha verkligen ingen ja kan vända mig till när de skulle behövas, min familj ha pissa i de blå skåpet och förlora både mig och doris, men mig fatta ja att de inte är nån förlust för de ha dom velat länge, men doris trodde ja dom brydde sig om. men inte då, de var inte henke som var felet i de här familjebråket de va doris...varför vet ja inte hon ha inte gjort er ett skit, vart ni bretad att ja blev mamma först, eller va är de frågan om,. ja ha då blivit less på er nu så oss ha ni då inte kvar om man be te sig som du gjorde sist..
 
http://www.youtube.com/watch?v=FtrwYeQ9DLg
till dom som betyder allt dana sofie doris
 
ja känner nu att hela jorden rasar under mina fötter, ja orka inte mera snart, ja fatta inte hur allt bara kan rasa så där... från nånting underbart till kattastrof. aja hej

lillan börja bli stor

ja nu ha doris börja få tänder och sen ha hon börja och villa ställa sig upp..:)
idag troddde ja doris skulle få vara med sin pappa men han verka inte komma.. bli inte förvånad då jobb,pojkarna,hans nya gå före.. gör mig riktigt besviken, men de är ju upp till han.
imorse då ja vakna hade de hänt en liten olycka i doris säng. hon hade slitit av sig blöjan och bajsat. så de va fullt av bajs i sängen så då var det bara att kliva upp och fixa de..
jag vet nu inte var fan man ska vända sig då ja behöver hjälp?
ja ha prata med soc dom hjälper mig inte. doris pappa hjälper mig inte. min familj ha ja inte nån kontakt med.
var ska ja då gå?
allt som händer i mitt liv just nu känner ja att ja inte orka lägga så mycket energi på, ja vet bara att jag gör allt för min lilla sessa men ja vill ju att alla andra ska se de med..
nu ha hon börja sova så himla lite då hennes tänder börja komma...
ne nu ska vi äta frukost sen mysa
 

nej nu

ni ha gått förlångt efter 5 år vännskap så kasta du bort de så här...
ja hoppas att du fatta va ni ha gjort med min familj.. och ja lovar dig att så som du resonerar är inte okej..
ja må piss skit nu och ja ha ingen som lyssna påm mig vet inte var ja ska vända mig för att få den hjälp ja vill..?
allt ja önskar är att få komma bort från ålidhem och kunna känna mig säker med min älskade sessa...
efter de du ha gjort och sakt så kommer du aldrig mer nära mig eller hon det lovar ja dig...
ja kan bara säga att ja må skit och vet inte vart ja ska ta vägen.. ja vet inte hur mycket mer ja orka.. ja få ju bara skit av alla, men ingen förstå nog hur mycket ja gör för att bevisa att doris är mitt allt.
det enda ja orka nu för tiden är att ta hand om doris mer orka ja knappt göra,
 
hur långt ska de behöva gå för att ni ska kunna hjälpa mig???
¨ja man börja ju undra...

RSS 2.0