stan


en taggat tjej till 1000 ja nu ska inget bli som de förut var... jag vet vilken människa ja ska bli och  ska ja sträva efter..
jag ska nu ner på stan och träffa några människor och kolla på lite saker...
jag kan säga att de är omöjligt att ta urin pårov på en 3 månaders :) dom vill aldrig pinka då man är redo..:P
i natt så somna man ganska sent eftersom ja tänkt på doris framtid hur den kommer bli...
nej nu gör vi oss klar... för stora staden:)

Natt

Ja nu ligger vi i sängen och ska sova snart  ja ha funderat mycket dom senaste dagarna och kommit fram till ett och annat som ja inte vill ta upp här för ja vet att de finns folk som läser min blogg jag kan inte säga annat en att ja är sårad och besviken på dina val. Men nu ska ja sova i morgon bli de en toppen dag :) ska köpa 2 bälten kolla på lite kläder så ja kan handla nästa månad :) sen skaka och Doris träffa farmor och farfar och Jennili och sen en mycket speciell  person :)

tråkigt

ja nu ha dana farit hem och va ska man då göra :( :(
ja nu längta man till helgen då man ska göra hårförlängning :)
ja ska börja mitt nya liv ja ska bli en bra mamma för doris och växa upp och bli vuxen :)
snart känner jag att ja är på den vikt ja var innan jag var gravid eftersom man inte äter nånting typ så de är bara kämpa på till den ja vikt ja vill ha sen ha ja funderingar på att kolla på bröst som ja ska göra efter ja ha ammat doris klart nu ska man se lite tv och fundera djupt in på livet och tänka på alla lyckliga och tråkiga minnen...

så här ser de ut nu men snart bli man ju snyggare då ja få längre hår :) sen ska ja pierca mig...
så man ha ju ett hopp att man kan va snygg fast man fått barn..
i morgon så kommer camilla hit och ska hämta nå saker..
nu ska ja börja spendera mer på mig och mitt utseende och de doris behöver hon behöver då inte nå mer kläder :) eller ja tro ja ska rensa hennes garderob i mrogon och se vad som är för litet.. hon börja ju bli en stor tjej :)

nej nu vill ja inte mer ... puss hej

trevlig kväll

ja i dag ha man haft underbara dana på besök och färgat håret sen så ha ja beställt hårförlängning :) så de sätts in i veckan/helgen :) sen ha man fått i sig mat nu när man inte är på humör så de är skönt att man ha dana här så man få i sig.. i morgon ska ja på öppna förskolan för unga med jennili :) ska bli mys sen få vi se om vi gå förbi doris farmor och farfar för att hämta underdelen till bilbarnstolen  och sen bara sova eftersom man är barnfri en natt.. tack mamma mia <3 idag ha ja börja ge doris mjölkfri ersättning och de verkar funka bara bra hon ha varit en solstråle i dag :) i dag ha jag och dana ochså försökt ta ett urinprov på doris men inte gått så bra :P snart kan hon rulla runt spännande :)


mammas gladskit :)
tur ja fått dig du är de bästa som hänt mig... :) utan dig hadde ja inte varit hel
du gör mig stark och få mig att kliva upp på dagen.. och natten :P

mamma

att vara ensamstående mamma är inte de lättaste man ska hinna tvätta,städa,vara mamma, det är mycket på en gång men ja vet ja kommer klara de eftersom ja fått en ängel som är de bästa som hänt mig, jag är orolig för i mrogon då doris ska till doktorn. men ja hoppas att allt går bra.. nu ligger Doris och sover så nu måste ja vika tvätt och diska inna hon börja skrika igen:)

måndag

ja idag så ha man fullt upp sen i morgon ska man med doris till sjukhuset och träffa en läkare.. jag hoppas att allt är bra med hon nej nu ha ja inte tid att sitta här nå mer :) skriver snart igen

ajdå

ja nu ha man nyss kommit hem från bvh och börja inte doris gå upp i vikt så måste vi åka in så vi ha nu har vi helgen på oss och se annars bli de sjukan nästa vecka :( snart är hon 3 månader gammal då kanske nätterna bli bättre. för dom bli bara jobbigare och jobbigare nu ska ja träna ha de bra så hörs vi :=)

måndag morgon

nu sitter man själv i sin ensamhet här hemma och fundera på vad man ska göra. ja behöver inte fundera så länge fören ja kommer på att ja ha massa att göra i dag... i hellgen ha de bara varit mys i går grillade vi ovh gick till ica maxi för att handla. i da bli de lax till middag. mumms :) jag ha massa tankar i mitt huvud men ja visste de skulle bli så här. men man måste kunna acc glömma förlåta mm men ja glömmer aldrig den gången du kom in och skrek i min lägenhet... de kommer ja nog aldrig göra ja trodde du va en vuxen människa och då gör man inte så sen dom ord du sa innan du for..... INTE okej... men ja kan erkänna att de är tråkigt att de blev så här men de va du som visa mig vilken människa du vill vara och de är inte okej när doris finns... jag hoppas verkligen du är nöjd med ditt val men du få ju snart bli farmor grattis till dig.. ja ha nu varit på f kassan för några dagar sedan och ansökt om att byta efternamn på mig och doris jag få hoppas att de gå igenom bara... nej nu ska ja ta tag i min dag/mitt liv... puss hej tack älskling för du alltid finns här och stötta mig...<3

ny start

Nu ha ja fått en tankeställare. Så nu ska ja starta mitt nya liv. Ja ska börja träna med carro på step in24 sen ska ja sluta röka igen efter 9 månaders uppehåll så ha ja dum som ja är börja igen. Men nu är det slut. För alla bästa. Sen ha jag varit och ansökt om att byta efternamn nu är ja less på allt som ha med nordström att göra inte ens doris gudfar vill ha med hon att göra då behöver inte dom andra de heller.... Så ny start på livet nu bli mycket på en gång sen fundera jag på börja läsa nån liten kurs nu när älsklingen är hemma. Sen ska jag ner och starta ett konto till doris. Men nu i kväll så tagga vi hockey

ojjjjjj

I dag är doris 2 månader. Grattis stumpan. Jag trodde att en familj skulle finnas där men ha man inte med en att göra backa alla undan. Riktigt besviken jag som skulle vilja ha med er att göra och han som är gudfar till doris. Ja nu så är helgen slut pojkarna på dagis älsklingen hemma och doris förkyld i helgen va de fullt med lek med pojkarna. Var ute i går och lekte.. i fredags blev de tacos ja i dag bli de en promenad ner till stan. Jag hoppas älsklingen följer med. Nej nu ska ja äta frulle och fixa mig för stan. Puss alla mina vänner och puss älskling nu få du läsa :)

RSS 2.0